9 Şubat 2013 Cumartesi

Artık kazanmak daha kolay

Değerli Üyelerimiz,

http://www.umys.org/?ref=faceyoupi Ulusal Mali Yardımlaşma Sisteminin güvenlik alt yapısı ve üyelerin hesap güvenliğinin nasıl sağlandığı merak edilen konuların başında gelmektedir.

Sistemimizin alt yapısı sağlam ve üst düzey güvenlik önlemleri ile korunmaktadır.
Dünyaca ünlü firmaların da alt yapısını koruyan Cloud Flare tarafından desteklenmektedir.

Sistemde ileri düzey güvenlik önlemleri bulunmaktadır;

1- Güvenlik Şifresi: İlk kayıt esnasında oluşturulur. Bu şifre sisteme giriş şifresinden farklı olarak birisi sizin giriş bilgilerinizi çalsa bile Güvenlik Şifresi olmadan sistemde sizin paranızı çekemez veya başka birine gönderemez. Bir tür kredi kartı şifresi gibidir.

2- Tarayıcı Değişikliği Algılama: Güvenlik Ayarları sayfasından bu ayarı aktif ettiğinizde sizin tarayıcınızdan farklı tarayıcı ile herhangi biri sizin hesabınıza girmeye kalktığında sistem bunu algılar ve sisteme girişin sizin tarafınızdan yapılıp yapılmadığını anlamak için sistemdeki kayıtlı emalinize bir Pin Kodu gönderir. Emailinize gelen bu pin kodunu girmediğiniz sürece sisteme giriş yapılamaz.

3- IP Değişikliği Algılama: Güvenlik Ayarları sayfasından bu ayarı etkin yaptığınızda sisteme en son giriş yaptığınız IP adresinden farklı bir IP ile giriş yaptığınızda emailinize tekrar pin kodu gönderilir. Bu pin kodu girilmeden hesabınıza giriş yapılamaz.

4- Otomatik Yedekleme: Sistemimizin olası bir hacker saldırısına karşı yani tüm sistemin çökertilmesi, tüm üyelerin kazançları da dahil olmak üzere tüm grubu kısacası tüm verilerin yok olmasına karşı güvenlik önlemi olarak sistemin her 15 dakikada bir olmak üzere farklı 2 lokasyon(sunucu)dan yapılan otomatik yedekleme sistemi ile veri güvenliği sağlanmaktadır.
Önceliğimiz her zaman SIFIR VERİ KAYBI 'dır. Facebook sayfamızda yedeklemeye ait bir ekran görüntüsü yayınlanmıştır.

Özetle, üstün hesap güvenliği koruma uygulamaları ve tüm sistemin her 15 dakikada bir yedeklenmesi ile sistem SIFIR VERİ KAYBI ile kusursuz çalışmaktadır.



Saygılarımızla,
Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi
http://www.umys.org/?ref=faceyoupi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder